Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nostalgische Middag

Nostalgische Middag

Op tweede kerstdag hoeft u niet alleen te zijn. Wij organiseren een gezellige middag in de Nederburgh met muziek, beelden uit de oude doos, mooie verhalen en de sfeer van Charles Dickens. Entree: vrij toegankelijk.

Wanneer?
26 december 2013 van 14.00 tot 17.00 uur
Organisator
De Nederburgh
078-6122597
h.vannugteren@swoz.com
Locatie:
Zwijndrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.