Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hollands Avond bij 'De Groote Lindt

Hollands Avond bij 'De Groote Lindt

Hollandse Avond
Twee dagen later, op zaterdag 1 februari , kunnen de calorieën er weer vanaf gedanst worden want dan vormt de Groote Lindt accomodatie het decor voor de Hollandse Avond. Een avond vol gezelligheid met hits uit eigen land welke worden gedraaid en aangekondigd door DJ Hans Klootwijk van Hot Pop.

Wanneer?
1 februari 2014 van 21.00 tot 00.00 uur
Organisator
Voetbalvereniging 'De Groote Lindt'
Locatie:
Sportpark Bakestein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.