Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wijkkeuken KAZ: Chinees

Wijkkeuken KAZ: Chinees

Op 3 december 2013 was er weer een wijkkeuken in wijkcentrum KAZ aan de Karel Doormanlaan 66 in Zwijndrecht. Het thema van die dag was Chinees. De werkgroep met vrouwen uit allerlei windstreken was weer bij elkaar gekomen om met elkaar onder leiding van Xiao Xin Chen, een Chinese dame, pompoensoep, rijst met kip en garnalen te bereiden.

Sinds  april  2013 ondersteunt Diverz deze groep vrouwen bij het plannen, voorbereiden en koken van de maandelijkse maaltijd.
In korte tijd heeft zich al een vaste groep wijkbewoners gevormd die met veel smaak en gezelligheid de maaltijd komt genieten in KAZ. In januari is de wijkkeuken niet doorgegaan in verband met de vakantie.

Op 4 februari staat de volgende wijkkeuken gepland waarbij Marokkaans  centraal staat. Heeft u zin om hier bij te zijn? We eten om 13.00 uur en de kosten zijn €2,50 voor 2 gangen. Opgeven kan bij Diverz: tel. 078-6191276 of via email: info@diverz.info. Graag 4 februari!

Wanneer?
4 februari 2014 van 13.00 tot 00.00 uur
Organisator
Wijkcentrum KAZ
06-33616675
L.vanderwal@diverz.info
Locatie:
Karel Doormanlaan 66
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.