Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Catch the fire

Catch the fire

Themazaterdagen

Nehemia Ministries organiseert in het najaar van 2013 en in het voorjaar van 2014 speciale themazaterdagen met verschillende onderwerpen. De dag bestaat uit een mainsessie, gevolgd door bediening en voorbede. Daarnaast zal er keuze zijn uit drie seminars. De dag begint om 9.30 uur, het programma start om 10.00 uur. Alle themazaterdagen zijn gratis, wel wordt er een offer opgehaald. Aanmelden is wel verplicht.

Mainsessie: “De kerk die beweegt en opstaat in kracht”. U kunt kiezen uit de onderstaande seminars: » De impact van tongentaal » Hoe houd ik het vuur brandend » Nieuwe wijn in nieuwe zakken.

Meer informatie over de Themazaterdagen: klik hier.

Wanneer?
8 februari 2014 van 09.30 tot 00.00 uur
Organisator
V.E.G. Nehemia
Locatie:
H.A. Lorentzstraat 5
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.