Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kom kijken in een peuterspeelzaal of BSO op 11 februari 2014

Kom kijken in een peuterspeelzaal of BSO op 11 februari 2014

In Zwijndrecht en Heerjansdam bent u op dinsdag 11 februari van harte welkom op de peuterspeelzalen en BSO’s in Zwijndrecht en Heerjansdam. Ook de basisscholen openen op deze dag hun deuren. Dinsdag 11 februari is namelijk de jaarlijkse open dag!

Peuterspeelzalen Yes! Kinderopvang van 09:00 tot 11:00 uur
Kinderen van twee tot vier jaar spelen twee of meer ochtenden per week in de peuterspeelzaal of peuterspeelgroep. Zowel in een peuterspeelgroep als in een peuterspeelzaal stimuleert Yes! de kinderen in hun ontwikkeling.

De professionele medewerkers bereiden de kinderen spelenderwijs voor op de stap naar de basisschool. Voor de kinderen is er geen verschil tussen de peuterspeelgroep en peuterspeelzaal. U kunt echter voor de peuterspeelgroep gebruikmaken van de kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst, voor de peuterspeelzaal niet. Iedere peuterspeelgroep heeft ook een aantal subsidieplaatsen voor ouders die geen recht hebben op kinderopvangtoeslag. 

Engels, christelijke identiteit of een bijzondere tuin
Op veel locaties van Yes! vindt u iets unieks. Zo komen de kinderen van de peuterspeelgroep op de locaties Van Karnebeekpad, Hoendersekade en Beethovenlaan al vanaf twee jaar in aanraking met de Engelse taal. Ze leren spelenderwijs Engels met behulp van een officieel programma.

Daar hebben ze de rest van hun leven profijt van! Op De Tandem en Develhoek, de basisscholen waar deze peuterspeelgroepen intensief mee samenwerken, krijgen de kinderen al Engels vanaf groep 1! Op de peuterspeelgroep aan de Frits Vogelstraat spelen de kinderen niet alleen in de geweldige avonturentuin, de peuterspeelgroep heeft ook een christelijke identiteit! Een bijzondere tuin heeft ook de peuterpeelgroep aan de Sportlaan in Heerjansdam. In het nieuwe kindcentrum RaJuBiBos vermaken de kinderen zich in de natuur- en moestuin!
     
BSO’s van Yes! tonen hun unieke extra’s onder en na schooltijd tot 18:00 uur
BSO is vrije tijd voor kinderen; ze kunnen gezellig samen met andere kinderen spelen, lekker  relaxen of creatief, sportief en educatief bezig zijn. Natuurlijk organiseren alle BSO’s leuke workshops, activiteiten en uitstapjes. En natuurlijk vermaken de kinderen zich optimaal binnen en buiten in een veilige en vertrouwde omgeving met geweldige, eigentijdse materialen.

Maar Yes! biedt op de meeste locaties daarnaast nog iets unieks, zoals Engels of spelen in de avonturen- of natuurtuin! Kiest u voor een BSO van Yes! in Zwijndrecht, Heerjansdam of Hendrik-Ido-Ambacht? Dan kunt u ook gebruikmaken van de ZwemBSO waarbij uw kind in BSO-tijd zijn of haar zwemdiploma haalt. Voor de workshops, uitstapjes, Engels en bijzondere tuinen betaalt u niets; voor de ZwemBSO een kleine vergoeding als u hiervan gebruikmaakt. U betaalt ook niet voor alle studiedagen waarvan u toch geen gebruikmaakt. Uw kind mag bij Yes! drie keer per jaar extra komen, tijdens een studiedag, in de vakantie of op schooldagen. Meer extra dagen nodig? Dat kan uiteraard, exact afgestemd op wat u nodig heeft! Ook voor de schoolvakanties heeft Yes! verschillende mogelijkheden; al vanaf 7 weken per jaar en NSO/BSO kan ook zonder opvang in de schoolvakanties. 

Wanneer?
11 februari 2014 van 09.00 tot 11.00 uur
Organisator
Peuterspeelzalen en BSO
Locatie:
Zwijndrecht en Heerjansdam
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.