Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bingo bij ZBC'97

Bingo bij ZBC'97

Op vrijdag 21 februari kan iedereen zijn geluk beproeven in de grote kantine van ZBC '97 aan de Voltastraat op Sportpark Bakestein en misschien zelfs wel de fel begeerde hoofdprijs binnenslepen die in de jackpotronde wordt uitgekeerd. Daarom nodigt ZBC '97 graag alle leden en introducees van harte uit voor een gezellig potje Bingo.
De ballen rollen vanaf 19.30 uur en de grote zaal met het scherm is vanaf 19.00 uur geopend voor het publiek.
 

Wanneer?
21 februari 2014 van 19.00 tot 00.00 uur
Organisator
ZBC'97
Locatie:
Sportpark Bakestein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.