Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Het voorjaar komt eraan

Het voorjaar komt eraan

IVN gidsen verzorgen zondagmiddag 23 februari een wandeling in het Arboretum Munnike Park. De wandeling start om half twee bij ’t Weetpunt Develpad 169 Zwijndrecht en duurt ongeveer 1 ½ uur.

Het voorjaar komt eraan. Na een paar warme dagen, barsten de eerste knoppen open en tere frisgroene blaadjes komen te voor schijn. In het Munnike park zijn nu duidelijk de verschillen in knoppen van de bomen te zien. Zo is, bijvoorbeeld, de knop van de magnolia groot en sterk behaard, terwijl die van de beuk lang en puntig is.

Deze rondleiding is gratis.
Na afloop kunt u in ’t Weetpunt, tegen een kleine vergoeding, na genieten met een kopje thee of koffie.

Wanneer?
23 februari 2014 van 13.30 tot 00.00 uur
Organisator
Lidy van der Lans- Exler (natuurgids)
681 26 29
lidyexler@gmail.com
Locatie:
't Weetpunt aan het Develpad 169
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.