Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Tweede voorronde voetbalquiz voor koppels bij Groote Lindt

Tweede voorronde voetbalquiz voor koppels bij Groote Lindt

Donderdag 27 februari wordt bij voetbalvereniging Groote Lindt de tweede voorronde van de voetbalquiz voor koppels gehouden. In deze tweede voorronde kunnen koppels hun score van de vorige voorronde verbeteren en teams die toen buiten de top vijf vielen kunnen dit nu rechtzetten en zo alsnog een plaats in de finale later dit seizoen te bemachtigen.

Van de twee voorrondes telt per team de hoogste score waarna de beste vijf teams doorstromen naar de finale. Koppels die de eerste voorronde verhinderd waren kunnen nog meedoen in de tweede voorronde. In de eerste voorronde deden maar liefst 25 koppels mee. De tweede voorronde start om 21:30 uur in de kantine van Groote Lindt.

Andere data om alvast te noteren zijn donderdag 13 maart. Samen met betaald voetbalscheidsrechter Christiaan Bax worden deze avond op interactieve wijze wedstrijdbeelden en spelsituaties geanalyseerd met de vraag of de uiteindelijke beslissinen terecht waren.
Vrijdag 11 april kunnen de mannen thuisblijven want wordt er in de kantine een echte  Ladies Night gehouden met tal van kraampjes en andere activiteiten.
 

Wanneer?
27 februari 2014 van 21.30 tot 00.00 uur
Organisator
VV Groote Lindt
Locatie:
Kantine VV Groote Lindt
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.