Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Thema Liefde en Seksualiteit bij Welzijnsorganisatie Diverz

Thema Liefde en Seksualiteit bij Welzijnsorganisatie Diverz

Diverz maakt het mogelijk

De maand Februari is traditiegetrouw de maand waarin het thema liefde, seksualiteit en vriendschap centraal staat. Zoals ieder jaar zal Welzijnsorganisatie Diverz weer aandacht besteden aan dit thema.

Van 24 februari t/m 4 maart zullen jongerenwerkers van Diverz actief de straat op gaan om de jongeren in de gemeente Zwijndrecht te informeren over onderwerpen omtrent liefde en seksualiteit en hen verwijzen naar de verschillende activiteiten over dit thema die plaatsvinden in Zwijndrecht. Daarnaast zullen het Develstijn college, Walburg college en het Loc@ bezocht worden met de wijkbus om jongeren ter plekke te informeren over liefde, seksualiteit SOA's en andere onderwerpen binnen dit thema.
 

Wanneer?
Van 24 februari 2014 00.00 uur tot 4 maart 2014 00.00 uur
Organisator
Welzijnsorganisatie Diverz
Locatie:
Zwijndrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.