Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

HSV Zwijndrecht gaat de wijk in

HSV Zwijndrecht gaat de wijk in

Alle kinderen uit de wijk Walburg zijn (worden) uitgenodigd voor BeeBall training in de wijk.

BeeBall is een speciaal door de honkbalbond (KNBSB) opgericht stoer, flitsend en leuk spel om de honkbalsport aan te leren voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar en kan overal gespeeld worden.

Bij BeeBall staan teamgeest en sportiviteit voorop De kinderen van basisschool de Tandem krijgen op dit moment in de weken op school Honk- en softbal lessen aangeboden vanuit het Toppie-sportprogramma.

Kinderen die de sport  leuk vinden kunnen nu meedoen met de BeeBalltrainingen op woensdagmiddag 26 maart. Deze worden nu ipv op de vereniging een keertje in de wijk georganiseerd en sluiten dus aan op het programma die zij op school hebben gevolgd.

Tijden: 16:30 uur tot 17:30 uur op het kunstgrasveld aan de Welhorst (achter de Zonnestein en Eemsteinflats).

HSV Zwijndrecht wil zich hier mee graag promoten en de kinderen laten zien hoe leuk de sport is en toont hiermee ook zijn maatschappelijke betrokkenheid.

Kindeeren die niet uit de wijk Walburg komen maar toch graag mee willen doen, kunnen zich aanmelden via contact@toppiecoach.nl of kijk op www.toppiecoach.nl voor meer informatie.

Wanneer?
26 maart 2014 van 16.30 tot 17.30 uur
Organisator
HSV Zwijndrecht
Locatie:
Kunstgrasveld aan de Welhorst
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.