Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie April

Expositie April

Jan Huisman en Leo van den Hooven exposeren in fotogalerie Zwijndrecht.

Fotogalerie Zwijndrecht aan de Rotterdamseweg 126 te Zwijndrecht toont in de maand april een duo-expositie van Jan Huisman en Leo van den Hooven. Jan en Leo zijn beiden lid van Fotoclub Zwijndrecht. Wij nodigen u van harte uit om deze expositie te komen bekijken.

Dat deze twee heren samen exposeren heeft te maken met meerdere overeenkomsten. Beiden zijn al jaren lid van Fotoclub Zwijndrecht, gesommeerd is dat 75 jaar. De daaruit voortvloeiende ervaring maakt dat ze al tientallen nieuwe leden de kneepjes van het fotograferen bij gebracht hebben. Maar ook de cursus fotografie, georganiseerd door  Fotoclub Zwijndrecht in samenwerking met de Volksuniversiteit, is jaren lang door het docenten-duo begeleid. Dus vele fotografen uit Zwijndrecht en omgeving hebben kennis opgedaan bij deze twee leermeesters. De belangrijkste overeenkomst tussen de heren is hun opvatting over fotografie: Goede compositie en goede techniek en geen poespas.
Maar er zijn ook verschillen. Jan is een echte kleurenfotograaf en Leo fotografeert in zowel kleur als zwartwit.
Dat deze twee docenten ‘strak in de leer’ zijn blijkt uit hun fotowerk. Pure fotografie, compositie en techniek voeren de boventoon. Experimenten en toevalligheden zijn in hun foto’s niet terug te vinden. Geen watervallen, berglandschappen of molens, maar eigen interpretaties van wat deze fotografen om hen heen zien. Een expositie voor echte kijkers.

Een of beide fotografen zijn elke zaterdag zelf in de fotogalerie aanwezig om kijkers te ontvangen. De expositie is ook op zaterdag 26 april, Koningsdag, geopend.

Fotogalerie Zwijndrecht: Rotterdamseweg 126 Zwijndrecht (hoek Koninginneweg).
Open: elke zaterdag in april van 11.00 uur tot 16.00 uur.
De toegang is gratis.

Wanneer?
Van 5 april 2014 11.00 uur tot 26 april 2014 16.00 uur
Organisator
Fotoclub Zwijndrecht
Locatie:
Rotterdamseweg 126
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.