Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Maandelijkse vogelmarkt/beurs en kerstbingo

Maandelijkse vogelmarkt/beurs en kerstbingo

Vogelvereniging Ons Genoegen opend  zaterdag 21 December 2013 weer zijn maandelijkse vogelbeurs/markt.
Elke 3e zaterdag v.d. behalve juni juli en augustus wordt deze georganiseerd en gehouden aan de Uilenvliet 37a

Ook dit keer zal er een grote verscheidenheid van vogels zijn. Op deze markt kan een ieder vogels kopen, ruilen, of om advies vragen. Handelaars aanwezig, en er zijn  schitterende 3 D kaarten te koop van vogels.

In de avond houden we weer een grote kerstbingo met werkelijk schitterende prijzen zodat u niets meer hoeft te kopen als u een van de gelukkigen bent op de avond. Aanvang bingo is 20.00 uur, zaal open vanaf 19.00 uur.

Een ieder is welkom en de toegang is gratis, de markt beurs is geopend van 9.00 t/m 12.00 uur. UILENVLIET 37a in Zwijndrecht.

Wanneer?
Van 21 december 2013 19.00 uur tot 17 mei 2014 00.00 uur
Organisator
Vogelvereniging ”Ons Genoegen”
06 29 36 70 91
Locatie:
Clubgebouw aan de Uilenvliet 37a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.