Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

“Zorg en Welzijn nu en in de toekomst”

“Zorg en Welzijn nu en in de toekomst”
“Zorg en Welzijn nu en in de toekomst” voorlichtingsochtend op 21 mei in de Rob Sterkenzaal, Eemstein 1A, Zwijndrecht
Zwijndrecht  - De casemanagers van het project diensten wonen met zorg: Aafje, Stichting Welzijn Ouderen Zwijndrecht (SWOZ) en de Swinhove Groep, organiseren op uitnodiging van de Huurdersvereniging Eemzon een gratis informatieochtend over zorg en welzijn nu en in de toekomst. Deze vindt plaats op woensdag 21 mei van 09.30 – 11.00 uur in de Rob Sterkenzaal, ingang Capital Sports, Eemstein 1A. 
Casemanagers van Aafje, SWOZ en Swinhove informeren bewoners over waar zij kunnen aankloppen met vragen op het gebied van zorg en welzijn, over waar men activiteiten kan vinden in de buurt, of als er hulp nodig is of als men een ander eens wil helpen. Er wordt gesproken over ontwikkelingen in de nabije toekomst, dus voor wie op de hoogte wil blijven een prima bijeenkomst om even langs te gaan! Graag aanmelden bij de SWOZ als u komt: telefoon 078 – 6206060, bij de balie Norderstedtplein 14; of via info@swoz.com
 
Wanneer?
21 mei 2014 van 09.30 tot 11.00 uur
Organisator
Stichting Welzijn Ouderen Zwijndrecht (SWOZ) en de Swinhove Groep
078 – 6206060
info@swoz.com
Locatie:
Rob Sterkenzaal, Eemstein 1A
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.