Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Groote Lindt 2e editie wijkvoetbaltoernooi

Groote Lindt 2e editie wijkvoetbaltoernooi

Na het initiatief van v.v. Groote Lindt wordt ook dit jaar het wijkvoetbaltoernooi georganiseerd. In samenwerking met een aantal wijkplatforms  en de Toppie-Sportcoaches groeit het wijkvoetbaltoernooi uit tot een jaarlijks evenement. Wie wordt volgt FC Kip uit Heer Oudelands Ambacht op als winnaar van het wijkvoetbaltoernooi ?

Gedurende de maand juni worden er in 6 wijken voorronde’s gehouden. Op de in wijken aanwezige voetbalpleintjes zal onder begeleiding van de Toppie-Sportcoaches en trainers van v.v. Groote Lindt worden gestreden om een plaats op de finaledag. Op zaterdag 14 juni worden de gehele dag finalewedstrijden gespeeld op de parkeerplaats van v.v. Groote Lindt.

Het toernooi wordt gespeeld volgens het bekende Block-to-block systeem. Met teams van 4 spelers wordt geprobeerd zo snel mogelijk een doelpunt te maken. Als het doelpunt is gevallen dan blijft het “Block” dat heeft gescoord staan en ontvangt een nieuw “Block” als tegenstander. Alle spelregels zijn te vinden op de website www.grootelindt.nl.

Het toernooi staat open voor deelnemers uit de wijken en in de leeftijd van 10 t/m 14 jaar. Aanmelden moet wel vooraf plaatsvinden via mailadres: wijktoernooi@grootelindt.nl. Bij de aanmelding moet vermeld worden de naam van het team, namen en geboortedatums van de 4 deelnemers, contactgegevens en de datum van het toernooi waar aan wordt deelgenomen. Er kunnen maximaal 6 teams per wijktoernooi deelnemen. Meld je dus snel aan want vol = vol.

Indeling locatie/planning wedstrijden:

Aanvangstijd: 19.00 uur
19.00 uur tot 20.30 uur

Wijk: Kort Ambacht
Locatie: veldje tegenover Lidl
Datum: dinsdag 10 juni 2014
Wijk: Nederhoven
Locatie: schoolplein De Twee Wieken, Duivenvoorde
Datum: dinsdag 10 juni 2014
Wijk: Noord/Centrum
Locatie: voetbalkooi Jeroen Boschlaan
Datum: woensdag 11 juni 2014
Wijk: Walburg
Locatie: veldje aan de Welhorst
Datum: woensdag 11 juni 2014
Wijk: Heerjansdam
Locatie: voetbalkooi de Manning
Datum: donderdag 12 juni 2014
Wijk: HOA
Locatie: voetbalkooi bij Verkerk aan de Molenvliet
Datum: donderdag 12 juni 2014


Finaledag
Locatie: v.v. Groote Lindt
Datum: zaterdag 14 juni 2014
Aanvangstijd: 13.00 uur

Wanneer?
Van 10 juni 2014 19.00 uur tot 14 juni 2014 20.00 uur
Organisator
VV De Groote Lindt
Locatie:
Zwijndrecht
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.