Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bridgecursus voor beginners.

Bridgecursus voor beginners.

In het seizoen 2014 - 2015 organiseert Bridgeclub ’85, in samenwerking met het wijkcentrum Kubiek, weer een bridgecursus voor beginners. De ideale gelegenheid om dit mooie en boeiende spel te leren.De cursus vindt plaats in het wijkcentrum “Kubiek” op woensdagavonden  van 7 uur tot kwart over negen en bestaat uit 12 lessen waarin theorie en praktijk hand in hand gaan.Daarna blijven de cursisten op de woensdagavond nog 8 weken oefenen onder begeleiding van ervaren spelers.

De cursus start op woensdag 1 oktober 2014. Na de cursus en de oefenperiode stromen de cursisten in op de reguliere wedstrijdavond van de bridgeclub. Deze vindt plaats op de donderdagavond van kwart over zeven tot ongeveer half elf. Om aan de cursus deel te kunnen nemen moet men lid worden van de bridgeclub. De cursus is verder gratis uitgezonderd het benodigde lesmateriaal. De jaarlijkse contributie van de bridgeclub, bedraagt  € 52,50. U kunt zich inschrijven voor de cursus bij Kubiek, telefoon 078-126364 of bij het secretariaat van de bridgeclub ’85, telefoon 078-6121135.

Om belangstellenden de gelegenheid te bieden nadere informatie te verkrijgen houden we een inloopavond op woensdagavond 24 september van zeven tot negen uur. in het wijkcentrum Kubiek. Daar kunt U alle informatie krijgen en zich laten inschrijven. Kubiek is gevestigd aan de Zwaluwstraat 1 in Zwijndrecht. Ook mensen die al kunnen bridgen zijn uiteraard welkom lid van onze club te worden.

Wanneer?
1 oktober 2014 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Wijkcentrum Kubiek
612 63 64
kubiek@diverz.info
Locatie:
Zwaluwstraat 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.