Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Play-inn Celebration Zwijndrecht

Play-inn Celebration Zwijndrecht


Op zaterdag 4 oktober a.s. organiseert de Zwijndrechtse drumfanfare een play-inn om liefhebbers van deze muziek de gelegenheid te geven mee te repeteren met dit orkest. Met deze play-inn willen we een ieder die zin heeft om muziek te maken uitnodigen, je hoeft geen muzikale ervaring te hebben. Iedereen mag mee repeteren, jong of oud.

Celebration heeft de professionele dirigent en componist Rob Balfoort, bekend van o.a. D.V.S. Katwijk en Adest Musica Sassenheim en de bekende slagwerkinstructeur Dennis Smits ook bekend van D.V.S. Katwijk en de Rijnmondband uit Schiedam, weten te contracteren. Deze verenigingen hebben vorig jaar tijdens het Wereld Muziekconcours in Kerkrade hoge ogen gescoord, ook zijn zij graag geziene korpsen bij taptoes in binnen en buitenland.

Tijdens deze play-inn wordt in afzonderlijke cessies voor blazers en slagwerkers verschillende muziekwerken ingestudeerd. Later op de dag worden de beiden groepen bij elkaar gevoegd. De dag wordt afgesloten met een gezamenlijk concert van de ingestudeerde werken.
De bezetting van de drumfanfare bestaat uit trompetten, alt- en tenorsax, baritons, schuiftrombone en sousafoons. Daarnaast gestemd en ongestemd slagwerk, zoals snares, basedrum, lyra/bells en xylofoon. Heb je geen instrument en wil je toch meespelen, laat het ons weten en wij gaan kijken of wij het instrument kunnen regelen.

Lijkt het je leuk om mee te doen of wil je gewoon komen luisteren meld je dan aan bij: zoutewelle.w@zonnet.nl. Voor nadere informatie kun je ook terecht bij bovengenoemde e-mail of telefoon 06-28397710.
De play-inn wordt gehouden op zaterdag 4 oktober van 10.00 uur en rond 16.00 uur afgesloten met een eindpresentatie / concert. In het verenigingsgebouw Panoord, Groot Karreveld 10 (complex Bakestein), 3335 KB Zwijndrecht.
Een lunchpakket moet je zelf meenemen.
Deelname aan deze play-inn en het concert is gratis.
Er is voldoende parkeergelegenheid. Vooraf aanmelden is gewenst!

Wanneer?
4 oktober 2014 van 10.00 tot 16.00 uur
Locatie:
Groot Karreveld 10
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.