Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing Duurzaamheid

Lezing Duurzaamheid

Voorproefje 6 oktober: lezing Duurzaamheid
Op maandagavond 6 oktober verzorgt Rachelle Eerhart van IVN een lezing over haar visie op duurzaamheid in het gewone leven. Wat is duurzaamheid? Gaat het over ‘consuminderen’ en hernieuwbare energie of over meer dan dat? Volgens Rachelle gaat het vooral over verbinding. Verbinding met het natuurlijk systeem, met de mensen om je heen en met jezelf. De lezing begint om 19.30 uur en vindt plaats in ’t Weetpunt.

Wanneer?
6 oktober 2014 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Lidy van der Lans- Exler (natuurgids)
681 26 29
lidyexler@gmail.com
Locatie:
Develpad 169
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.