Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Opening Buurtmoestuin De Yp en natuurspeeltuin

Opening Buurtmoestuin De Yp en natuurspeeltuin

Op 10 oktober op 15.00 uur wordt het tijdelijk ingerichte Van Yperenterrein feestelijk in gebruik genomen. Wethouder Henk Mirck (Duurzaamheid) en wethouder Aaike Kamsteeg (Ruimtelijke Ordening) zijn aanwezig om buurtmoestuin De Yp en de nieuwe natuurspeeltuin te openen. De Yp is een groene buurtvoorziening en tevens nieuwe ontmoetingsplaats voor buurtbewoners. Tuinders zijn aanwezig en geven uitleg over de moestuin. De wethouders planten een fruitboom om de moestuin feestelijk te openen. Die middag wordt ook het bord onthuld met de naam van de nieuwe natuurspeeltuin. Wethouder Kamsteeg maakt de winnaar bekend van de prijsvraag om een naam te verzinnen voor deze speelplaats.

Wanneer?
10 oktober 2014 van 15.00 tot 00.00 uur
Organisator
Gemeente Zwijndrecht
Locatie:
VanYperenterrein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.