Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gratis muzieklessen aan voor kinderen vanaf 7 jaar

Gratis muzieklessen aan voor kinderen vanaf 7 jaar

Bij de Music Kids krijgen kinderen de kans om te ontdekken wat ze leuk vinden op muziekgebied. Tijdens leuke interactieve theorielessen leren de kinderen op een speelse manier de basis van muziek. Via workshops maken ze kennis met diverse instrumenten: trompet, trommel en vlag/dans.

Tijdens praktijklessen leren ze de theorie toe te passen en het instrument te bespelen.

De "Music Kids" cursus duurt een jaar. De eerste zes maanden bestaan uit de theorielessen en workshops en zijn volledig GRATIS. Jong-Holland zorgt kosteloos voor alle spullen. De lessen zijn gericht op kinderen van 7 t/m 9 jaar.

De tweede zes maanden bestaan uit de praktijklessen. Deze lessen kosten EURO 25,-
De kinderen krijgen zo een jaar lang de gelegenheid om te kijken wat ze leuk vinden en doen ervaring op een instrument naar keuze.

Na de Music Kids kunnen de kinderen doorstromen naar het jeugdkorps van Showband Jong-Holland: de Junioren!

Music Kids 2014/2015 start met een introductieles op maandag 27 oktober van 18:30 tot 19:15 uur.
Het aantal plaatsen is beperkt, dus meldt uw zoon of dochter vooral op tijd aan. Aanmelden en meer informatie via www.jongholland.nl. U kunt ook contact opnemen met Vincent Kleynendorst via musickids@jongholland.nl of 06-52295606.

Ben je 10 jaar of ouder en wil je muziek leren maken? Dan kan je diverse workshops volgen bij Jong-Holland. Je maakt zo kennis maken met de verschillende instrumenten: trommel, trompet en (als je dat wilt) vlag/dans. Voor ieder instrument is er een aparte workshop.

Tijdens de workshops krijg je uitleg over het instrument en mag je de instrumenten natuurlijk uitproberen.

De workshops zijn helemaal gratis! Jong-Holland zorgt kosteloos voor alle spullen. Vind je het leuk? Dan kan je je na de workshops aanmelden als lid van Jong-Holland. Je kiest een instrument en gaat lessen volgen om erop te leren spelen.

De lessen bestaan uit muziektheorie en praktijk: je leert spelen op je instrument en gaat echt nummers spelen of leert dansen en vlaggen op muziek. Zodra je er aan toe bent, ga je meedoen met de Junioren van Jong-Holland; een leuke en enthousiaste groep kinderen van 7 tot en met 15 jaar die met veel plezier muziek en show maken!

Voor maar EURO 13,- per maand krijg je: lessen, een instrument of vlag, muziek, een uniform en mag je meedoen met alle activiteiten van de vereniging. Er zijn regelmatig leuke activiteiten zoals disco’s, filmavonden, feestavonden enzovoorts. Bij al deze activiteiten ben je welkom en mag je gezellig meedoen.

Wil je meedoen met de workshops of heb je nog vragen? Dan kan je altijd even mailen of bellen met Rob Oostdijk via junioren@jongholland.nl of (06)27086351. Of kijk op www.jongholland.nl voor meer informatie!

Wanneer?
27 oktober 2014 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Showband Jong-Holland
pr@jongholland.nl
Locatie:
Showband Jong-Holland
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.