Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Laatste zomerse Pop-Up Market 28 september, Dordt

Laatste zomerse Pop-Up Market 28 september, Dordt

Live muziekoptredens, toffe kramen en creatieve kunstschilders op het Beverwijcksplein
Mis het niet, de laatste zomerse editie van de Pop-Up Market op zondag 28 september! De leukste creatieve lifestyle markt van Dordrecht met meer dan tachtig kramen met handgemaakte, bijzondere en vintage producten en (h)eerlijk eten & drinken.
 
Lekker bijkletsen, kijken en luisteren naar live muziek optredens, een hapje eten en shoppen bij de negentig creatieve deelnemers van de Pop-Up Market: een heerlijke invulling van jouw zondagmiddag. Twee kunstschilders zullen de hele middag door “live” schilderen. Ook kunnen de kleintjes zich de hele dag uitleven op het springkussen.
 
Kom je ook inspiratie opdoen?
 
- Pop Up Market
- Zondag 28 september
- Toegang: gratis
- 12:00 – 17:00
- Beverwijcksplein, Dordrecht
 
Over SHPPR Events
SHPPR Events start gedurende de zomermaanden 2013 met de Pop-Up Market in Dordrecht.

Wanneer?
28 oktober 2014 van 12.00 tot 17.00 uur
Organisator
SHPPR Events
Locatie:
Beverwijcksplein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.