Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Inloopbijeenkomst dorpsraad Heerjansdam

Inloopbijeenkomst dorpsraad Heerjansdam

Op woensdagavond 29 oktober van 20.00 uur tot 22.00 uur organiseert de gemeente Zwijndrecht een tweede bijeenkomst over de herinrichting van het publieke deel van Polder Buitenland in Heerjansdam.

Tijdens deze bijeenkomst presenteert de gemeente de resultaten van de eerste bijeenkomst en het door de dorpsraad ontwikkelde alternatief. Aan de hand van een eerste inrichtingsschets wil de gemeente graag uw mening en wensen bespreken.

Voorafgaand aan bovengenoemde bijeenkomst Polder Buitenland kunt u op 29 oktober ook in het voormalige gemeentehuis Heerjansdam terecht voor een inloopbijeenkomst van de dorpsraad. Tussen 19.00 uur en 20.00 uur kunt u leden van de dorpsraad spreken over allerlei onderwerpen die in het dorp spelen.

Wanneer?
29 oktober 2014 van 19.00 tot 00.00 uur
Organisator
Dorpsraad Heerjansdam
Locatie:
Dorpsstraat 33
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.