Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Dag van de Duurzaamheid krijgt vervolg

Dag van de Duurzaamheid krijgt vervolg

Workshop fotograferen met je smartphone voor kids van 8 – 80 en ouder. Woensdagmiddag 29 oktober nodigen we alle natuurjeugd om naar ’t Weetpunt te komen. Develpad 169, 3335 AR te Zwijndrecht.

Kun jij foto's maken met je telefoon? Ga dan mee, we gaan foto's maken over duurzaamheid in het Arboretum Munnike Park. Wat is dat eigenlijk, ‘duurzaam’, en wat is er allemaal duurzaam? Het wordt dus een soort speurtocht waarbij je èn goed moet kijken èn allerlei duurzame dingen kunt fotograferen.

Onder begeleiding van fotograaf Lisette van Gameren kun je meten leren hoe je goede foto's maakt met je telefoon. Zij verzorgt binnenkort ook een foto-expositie met het thema duurzaamheid onder de titel 'Luni speelt met afval'.

De workshop is op woensdag 29 oktober van 13.00 tot 15.00 uur. De kosten zijn € 5 per kind en je moet je eigen telefoon meebrengen. O ja, zorg voor een volle batterij. Schrijf je in per email.

Kom ook en onder het genot van limonade en wat lekkers sluiten we de middag af. Kom wel op tijd.

 

Wanneer?
29 oktober 2014 van 13.00 tot 15.00 uur
Organisator
Lidy van der Lans- Exler (natuurgids)
681 26 29
lidyexler@gmail.com
Locatie:
Develpad 169
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.