Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Openingsactiviteiten bij Rivas Leef&-gezondheidswinkel

Openingsactiviteiten bij Rivas Leef&-gezondheidswinkel

Op donderdag 2 oktober opende Rivas Zorggroep officieel de Rivas Leef&-gezondheidswinkel. Bij de winkel in de centrale hal van het Albert Schweitzer ziekenhuis, locatie Zwijndrecht, vinden bezoekers een assortiment van zorghulpmiddelen en (gezondheids)producten. Rivas viert de opening gedurende de maand oktober met diverse activiteiten.

Openingsactiviteiten
In de maand oktober staat de Rivas Leef&-winkel in het teken van de opening. Tijdens diverse activiteiten en door (kortings)acties kunnen mensen kennismaken met de zorg en diensten van Rivas.

Maandag 13 oktober: proeverij maaltijdservice
Op maandag 13 oktober vindt er van 11.00 tot 13.00 bij de winkel een proeverij van van de maaltijdservice plaats. De maaltijdservice biedt uitkomst voor mensen die (tijdelijk) niet zelf kunnen of willen koken. Tijdens de proeverij wordt een kop lekkere soep geserveerd aan de bezoekers. Ook ligt de nieuwe brochure herfst/winter 2014 klaar en kunnen bezoekers gebruikmaken van een kennismakingsactie: vijf maaltijden voor de prijs van drie

Donderdag 16 oktober: inloopspreekuur thuiszorg
Hoe regel ik thuiszorg, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname? Of wat is er thuis allemaal mogelijkheid op het gebied van zorg, services en zorghulpmiddelen? Mensen die hier vragen over hebben of meer willen weten over thuiszorg, kunnen hier op donderdag 16 oktober van 09.00 tot 12.00 uur vrijblijvend voor binnenlopen tijdens het inloopspreekuur. Wijkverpleegkundige Conny Neven zit klaar om alle vragen te beantwoorden en indien nodig direct de zorg te regelen.

Donderdag 23 oktober: Vatencheckscan
Zware, vermoeide of rusteloze benen? Een slechte doorbloeding kan één van de oorzaken zijn. Professionals van Livit Orthopedie doen op donderdag 23 oktober van 09.00 tot 12.00 uur een gratis vatencheck. Hiermee wordt in slechts enkele minuten de doorbloeding in de benen gecontroleerd.  Bezoekers krijgen direct de uitslag mee, met een gericht advies van de professional. De vatencheck vindt plaats op afspraak. Voor het maken van een afspraak: Livit Orthopedie via (088) 245 20 00.
 
Hele maand oktober: gratis Rivas Voordeelpas én waardebon
Rivas-pashouders ontvangen op vertoon van hun Voordeelpas in de winkel in Zwijndrecht een attentie. Daarnaast kunnen bezoekers van de Rivas Leef&-winkel tijdens de openingsmaand de Rivas Voordeelpas met extra voordeel aanvragen. Zij krijgen de Rivas Voordeelpas voor de rest van 2014 gratis. Bovendien ontvangen ze bij hun aanvraag een waardebon van € 10,- voor de Rivas Leef&-gezondheidswinkel.

Rivas Leef&
In de Rivas Leef&-gezondheidswinkel staan vijf categorieën centraal: Leef& Beweeg, Leef& Ontspan, Leef onbezorgd, Leef& Groei en Leef& Proef. ‘Binnen deze categorieën vindt iedereen producten en diensten voor een gezond en zelfstandig leven’, vertelt Sabrina van Eck, teamleider Verkoop bij Rivas. Bezoekers van de winkel krijgen daarbij ook persoonlijk en deskundig advies. Sabrina: ‘Onze medewerkers geven toelichting en stellen producten op de juiste wijze af. Ook wanneer mensen na ontslag uit het ziekenhuis thuis nog zorg nodig hebben, kunnen ze bij ons binnenstappen. We kunnen de eerste vragen vaak al beantwoorden en direct doorverwijzen naar de wijkverpleegkundige van het thuiszorgteam.’  

Meer informatie
De Rivas Leef&-gezondheidswinkel in het Albert Schweitzer ziekenhuis aan de Langeweg 336 in Zwijndrecht is geopend op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. Een groot gedeelte van de producten is ook te koop via de webwinkel op www.rivasgezondheidswinkel.nl.

Voor meer informatie over de Rivas Leef&-gezondheidswinkel, de thuiszorg of een van de andere diensten van Rivas:

Wanneer?
Van 2 oktober 2014 00.00 uur tot 31 oktober 2014 00.00 uur
Organisator
Rivas
Locatie:
Rivas Zwijndrecht
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.