Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Winterfair bij Nehemia

Winterfair bij Nehemia

Na drie zeer succesvolle jaren organiseert Nehemia Ministries dit jaar voor de vierde keer een Winterfair op vrijdag 5 en zaterdag 6 december. Daar kunt rondsnuffelen tussen de vele kraampjes of geniet van de heerlijke winterse lekkernijen. Met maar liefst 50 stands is er voor ieder wat wils. Ook voor de kinderen is er wat leuks te doen. De ideale gelegenheid om met uw familie of gezin alvast in de kerstsfeer te komen.

Scherpe aanbiedingen
Net als vorige jaren hebben we ook dit jaar weer speciale aanbiedingen. Na het succes van vorig jaar hebben we ook dit jaar onder andere weer kippen te koop, belgisch rundvlees en vers schapenvlees. Daarnaast hebben we een ruim aanbod aan kerstspullen, van kerstballen tot en met sneeuwpoppen, alles is bij ons te vinden. Maar let op, weg is weg! Zorg dus dat u er snel bij bent.

Waar en wanneer?
Vrijdag 5 december van 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag 6 december van 10.00 - 17.00 uur
Anthoni van Leeuwenhoekstraat 18 (naast de Gamma), Zwijndrecht

Wanneer?
Van 5 december 2014 10.00 uur tot 6 december 2014 17.00 uur
Organisator
V.E.G. Nehemia
Locatie:
H.A. Lorentzstraat 5
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.