Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sfeervol Kerstconcert in Kubiek

Sfeervol Kerstconcert in Kubiek

Op vrijdagavond 12 december om 19.00 uur is er weer het jaarlijkse kerstconcert/voorspeelavond van ToBe in wijkcentrum Kubiek, Zwaluwstraat 1, Zwijndrecht. Ook dit jaar hebben de leerlingen weer druk geoefend om iets moois neer te zetten.

Optredens
De leerlingen van ToBe treden op in verschillende formaties en in sommige gevallen zelfs solo. Kom heerlijk in de sfeer en laat je meevoeren door de mooie liedjes die gespeeld  worden. Er worden liedjes gespeeld op de viool, dwarsfluit, piano en keyboard. De gitaristen spelen in ensemble. Ook spelen leerlingen op muziek uit de game Mario Bros. Geniet van deze leuke, nieuwe locatie en de gastvrijheid van Kubiek.     

Er staat koffie, thee en wat lekkers klaar. De toegang is gratis.

Wanneer?
12 december 2014 van 19.00 tot 00.00 uur
Organisator
Wijkcentrum Kubiek
612 63 64
kubiek@diverz.info
Locatie:
Zwaluwstraat 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.