Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zaterdag Natuuractiviteit - jeugd

Zaterdag Natuuractiviteit - jeugd

Vandaag is het thema: Opsporing verzocht.
De toegang is gratis.

De kinderen maken op een ongedwongen manier kennis met de natuur in hun directe omgeving. Waarbij het belangrijk is dat kinderen zelf dingen kunnen ontdekken. Vast onderdeel is een onderzoek, spel of opdracht. De onderwerpen sluiten aan op het seizoen: vogels, vlinders, waterdiertjes , planten, bomen, enz.

De doelstelling is dat de kinderen de natuur leren waarderen en aandacht hebben voor dieren en planten in hun omgeving. Kennis is hierbij minder belangrijk; voorop staat de beleving bij het ontdekken en de verwondering over al dat moois in de natuur!

De kinderen worden begeleid door natuurgidsen van de Vereniging Natuur– en Milieueducatie en door vrijwilligers van de Stichting Natuur & Landschap Zwijndrechtse Waard.

Wanneer?
13 december 2014 van 13.00 tot 15.00 uur
Organisator
Lidy van der Lans- Exler (natuurgids)
681 26 29
lidyexler@gmail.com
Locatie:
't Weetpunt aan het Develpad 169
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.