Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstmarkt in Kubiek

Kerstmarkt in Kubiek

Zet u het alvast op de kalender? Op zondag 14 december organiseert Diverz weer de jaarlijkse gezellige kerstmarkt.
Van 12.00 uur tot 16.00 uur zijn de deuren geopend voor alle geïnteresseerden van alle leeftijden. Zowel voor jong en oud is er van alles te doen, te zien en te proeven!
De toegang is gratis, maar voor de activiteiten wordt een kleine vergoeding gevraagd.
U kunt dit jaar in ieder geval bij ons terecht voor het maken van kaarten, sieraden en mozaïekwerkjes. Natuurlijk is er nog weel meer te doen. Ook kunt u bij ons terecht voor leuke kerstcadeautjes voor uzelf of een ander. Aan de inwendige mens wordt ook gedacht. Aan de bar kunt u traditioneel terecht voor een kom hete erwtensoep en heerlijke warme chocomel met slagroom.
Wilt u misschien zelf op onze kerstmarkt staan en uw zelfgemaakte (kerst)spulletjes verkopen? Dat kan. Stuurt u dan een email naar: l.vanderwal@diverz.info met daarin vermeld wat u wilt verkopen en wat u te doen heeft voor bezoekers. (Denk klein: kaart maken, kaarsenstandaardje versieren b.v.)

We zien u graag de 14e als deelnemer of als bezoeker

Wanneer?
14 december 2014 van 12.00 tot 16.00 uur
Organisator
Wijkcentrum Kubiek
612 63 64
kubiek@diverz.info
Locatie:
Zwaluwstraat 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.