Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ministerie van VWS beantwoordt uw zorgvragen bij de Swinhove Groep.

Ministerie van VWS beantwoordt uw zorgvragen bij de Swinhove Groep.

Er bestaan veel vragen bij de inwoners van Zwijndrecht over de veranderende zorg per 1 januari 2015. Daarom heeft de Swinhove Groep het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport uitgenodigd om vragen te beantwoorden. Op maandag 15 december bezoekt het Ministerie van VWS twee locaties van de Swinhove Groep.

Met een mobiele vraagbaak staat zij van 14.00 uur tot 17.00 uur in de hal van De Lichtkring (maandag 15/12) om vragen te beantwoorden over de veranderende zorg in het algemeen en uw zorgvraag in het bijzonder. U kunt rustig binnenlopen en hoeft zich niet van tevoren aan te melden. De brasserieën zijn natuurlijk open om daarna even lekker koffie te drinken of iets te eten.

Wanneer?
15 december 2014 van 14.00 tot 17.00 uur
Organisator
Swinhove Groep
Locatie:
Locatie De Lichtkring
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.