Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerst Bingo in Kubiek

Kerst Bingo in Kubiek

Wijkcentrum Kubiek heeft haar maandelijkse bingo-avond op vrijdag 19 december. Er zullen weer leuke hoofdprijzen te winnen zijn en verder zoals altijd vele prijzen geschikt voor uw huis-tuin-balkon etc. Kom eens proberen om wat leuke prijzen in de wacht te slepen. De vaste bezoekers weten dat er ook andere leuke prijzen te winnen zijn.

Gezelligheid en ontspanning en tevens de mogelijkheid om tijdens de pauze een hapje of een drankje te nuttigen. Kom uw geluk beproeven op vrijdag 19 december en misschien bent u wel degene die met de hoofdprijs naar huis gaat. De avond begint om 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Wijkcentrum Kubiek bevindt zich aan de Zwaluwstraat 1 te Zwijndrecht.

Wanneer?
19 december 2014 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Wijkcentrum Kubiek
612 63 64
kubiek@diverz.info
Locatie:
Zwaluwstraat 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.