Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Verpleegkundig Spreekuur

Verpleegkundig Spreekuur

Sinds 1 juli 2013 is het Vivera infopunt bij Aafje aan de Sportlaan 16 in Heerjansdam open.

Vivera staat voor kwaliteit van wonen en leven. Het is een keurmerk voor levensloopbestendige wijken waar mensen langer zelfstandig kunnen wonen en zelfredzaam kunnen zijn. Een wijk waar mensen onderling sociale relaties hebben en waar zorgzaamheid is voor elkaar. Waar ondersteunende voorzieningen aanwezig zijn zoals winkels, sport, cultuur, speelruimte, een wijkcentrum, zorgcentrum en zorg en diensten aan huis voor alle wijkbewoners van alle leeftijden.

Tijdens de openingsuren van het Vivera infopunt (op werkdagen van 13.00 tot 15.00 uur) is er een medewerker van Aafje aanwezig, zij informeert u over de mogelijkheden op het gebied van Wonen, Zorg en Welzijn en helpt u verder indien u ondersteuning nodig heeft.
De medewerkers kunnen u doorverwijzen naar één van de professionele organisaties (Vivera-partners) of naar één van de vele vrijwilligers organisaties. Van al deze organisaties is in de Vivera kast een folder met informatie beschikbaar die u mee naar huis kunt nemen.
Heeft u op korte termijn hulp nodig dan kan de medewerker u direct in contact brengen met een (vrijwillige) ouderenadviseur. Op vrijdagmiddag(van 13.00 tot 15.00 uur) is er ook een verpleegkundig ‘spreekuur’.

Kom voor een praatje naar het Vivera infopunt, de medewerkers bieden u graag een kop koffie en een luisterend oor aan.

Wanneer?
Van 13 december 2013 13.00 uur tot 19 december 2014 15.00 uur
Organisator
Vivera infopunt
Locatie:
Bij Aafje aan de Sportlaan 16
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.