Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Levende Kerststal Heerjansdam

Levende Kerststal Heerjansdam

Op 20 december wordt er voor de 2de keer een levende kerststal in Heerjansdam georganiseerd door de Heerjansdames. De stal is te vinden in het Jeugdhonk aan de Molenwei 1a, compleet met echte beesten. Het jeugdorkest van EMM zorgt voor de muzikale omlijsting door het spelen van kerstliedjes. Ook is er iets te drinken en te eten. De entree is gratis, maar een donatie is van harte welkom.

Wanneer?
20 december 2014 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Heerjansdames
Locatie:
Heerjansdam
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.