Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstproject Dorpskerk

Kerstproject Dorpskerk

Op 19 en 20 december 2014 voeren Interkerkelijk koor Kairos uit ‘s- Gravendeel en Interkerkelijk koor Spiritsingers uit Heerjansdam een uniek kerstproject uit. op 20 december om 20.00 uur in de Dorpskerk in Heerjansdam.

Project
Het project Geboren Licht is een unieke combinatie van Nederlandstalige gospels en traditionele kerstliederen waarin het kerstverhaal op verschillende manieren wordt belicht. Naast de vaste leden van beide koren, zingt er speciaal voor deze gelegenheid ook een groep projectleden mee. Beide koren staan onder leiding van dirigent Arie de Korte.

Meer informatie
De toegang voor deze concerten is gratis, bij de uitgang is er een collecte om de onkosten te kunnen dekken. Meer informatie is te vinden op de website www.geborenlicht.nl

20 december 20.00 uur Dorpskerk, Molenweg 8, Heerjansdam | Interkerkelijk koor Kairos & Interkerkelijk koor Spiritsingers

Wanneer?
20 december 2014 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Dorpskerk Heerjansdam
Locatie:
Dorpskerk Heerjansdam
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.