Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Weer volkskerstzang in Bethelkerk

Weer volkskerstzang in Bethelkerk

In de Bethelkerk aan de Rotterdamseweg in Zwijndrecht  zal aan de vooravond van kerst, op woensdag 24 december, voor de 41ste keer de traditionele volkskerstzang worden gehouden. Het belooft ook deze keer een avond te worden vol met muzikale en vocale hoogtepunten over kerst. Zoals gebruikelijk zal de chr. harmonievereniging Het Geklank des  Konings ook voor de  41ste keer aanwezig zijn.

Het korps begeleidt de  samenzang en speelt ook eigen  bewerkingen  over kerstliederen. Deze keer gebeurt dat regelmatig met orgelbegeleiding van Richard Bos en  met medewerking van een trompettist.  Het is voor de eerste keer, dat  tijdens  de volkskerstzang orgelmuziek te horen zal zijn. Er is deze avond ook een groot koor en wel het Bethelkerkkoor.  Het koor zal zich laten horen met een aantal kerstliederen.

Burgemeester Dominic Schrijer zal weer het kerstevangelie lezen en ds  A. van Nierop houdt  een korte kerstoverdenking.
Vanaf  ’s avonds  kwart over negen wordt begonnen met het zingen van een aan tal bekende kerstliederen onder leiding van het Geklank des Konings. Daarna begint de  ’echte’ volkskerstzang. De toegang is vrij. Na afloop wordt bij de uitgangen gecollecteerd voor een goed  doel.

Wanneer?
24 december 2014 van 21.15 tot 00.00 uur
Organisator
Bethelkerk
Locatie:
Bethelkerk
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.