Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nehemia:

Nehemia:

Op woensdagavond 24 december en donderdag 25 december organiseert Nehemia Ministries sfeervolle kerstdiensten. Neem vrienden en familie mee en vier met ons het kerstfeest!

Kerstnachtdiensten
Op woensdagavond 24 december organiseert Nehemia Ministries twee sfeervolle kerstnachtdiensten. U bent om 19.00 en 21.00 uur van harte welkom op de diensten. De avond heeft een traditioneel karakter, met traditionele kerstnummers en de goede booschap van Kerst.

Tussen de diensten zal er op het achterterrein een gezellig winters kerstplein zijn waar warme chocolademelke wordt geschonken en koortjes zullen zingen. Ook zal er een kerststal zijn! Kom met uw hele gezin en al uw vrienden en familie en geniet van de kerstsfeer.

Eerste kerstdag familiedienst
Op eerste kerstdag organiseren we een familiedienst om 10.00 uur. De kinderen zullen met elkaar een hartverwarmende kerstmusical opvoeren waar het hele gezin van geniet. Ook deze dienst is weer uiterst geschikt om opa's, oma's, bekenden en vrienden mee naar toe te nemen!

Data, tijden en locatie
Kerstnachtdiensten om 19.00 uur & 21.00 uur
Eerste kerstdagdienst om 10.00 uur

Wanneer?
Van 24 december 2014 00.00 uur tot 25 december 2014 00.00 uur
Organisator
V.E.G. Nehemia
Locatie:
H.A. Lorentzstraat 5
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.