Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nieuwjaars Bingo in Xiejezo

Nieuwjaars Bingo in Xiejezo

Op zaterdag 3 januari is de Nieuwjaars bingo in Xiejezo. Uiteraard zijn er zoals altijd vele leuke prijzen, geschikt voor uw huis-tuin-balkon etc.
Kom eens proberen om wat leuke prijzen in de wacht te slepen. Bingo kaarten € 0,50 Gezelligheid en ontspanning en tevens de mogelijkheid om tijdens de pauze een hapje of een drankje te nuttigen. Kom uw geluk beproeven op zaterdag 3 januari en misschien bent u wel degene die met de hoofdprijs naar huis gaat. De avond begint om 20:00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

Wanneer?
3 januari 2015 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Xiejezo
Locatie:
Grote Beerstraat 10
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.