Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Rommelmarkt bij Kubiek

Rommelmarkt bij Kubiek

Op zaterdag 10 januari a.s. is er weer een gezellige rommelmarkt in Wijkcentrum Kubiek. Bij velen al jaren bekend en geliefd, maar voor wie het nog niet weet…. Kom eens langs! De rommelmarkt kan men bezoeken van 09.30 uur tot 13.00 uur. Als u zelf eens iets wil verkopen en dus een tafel wilt huren, neem dan contact op met Kubiek, via tel.078-6126364, dit kan elke ochtend van 09.00 uur tot 12.00 uur en op maandagmiddag

Wanneer?
10 januari 2015 van 09.30 tot 12.00 uur
Organisator
Wijkcentrum Kubiek
612 63 64
kubiek@diverz.info
Locatie:
Zwaluwstraat 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.