Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing Het schilderij verbeeld

Lezing Het schilderij verbeeld

Lezing Kunstgeschiedenis “Het schilderij verbeeld” door Hans Brouwer.

Vandaag houdt Hans Brouwer, gepensioneerd docent Kunstgeschiedenis in het Voortgezet Onderwijs, een voordracht over de verbeelding van het Christendom. Aan de hand van traditionele voorstellingen, en de kunststijl in de tijd van ontstaan, is de verandering in de christelijke kunst goed te volgen.

Deze avond Kunstgeschiedenis is voor Historiche Vereniging Zwijndrecht leden gratis.
Niet leden betalen € 2.00.

Aanvang 20.00 uur – inloop vanaf 19.30 uur. Reserveren is gewenst en kan aan de balie of telefonisch 078 - 612568 tijdens de openingsuren van De Vergulde Swaen of via e - mail.

Wanneer?
28 januari 2015 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
De Vergulde Swaen, Rotterdamseweg 53 - 55
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.