Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Rondjes lopen voor een nieuwe tribune

Rondjes lopen voor een nieuwe tribune

Onlangs is er een crowdfundingactie opgezet om langs het hoofdveld van Pelikaan een mooie tribune te kunnen plaatsen. Momenteel hebben we 60% van de benodigde € 32.500 al opgehaald. Hoogtijd om een eindsprint in te gaan zetten richting de 100%!

Pelikaan is uitgegroeid tot één van de grootste en beste clubs uit de regio, maar beschikt als één van de weinige nog niet over een tribune.. dit kan natuurlijk niet! Hiervoor is de hulp van iedereen hard nodig! Om in de buurt van de 100%, of het liefst natuurlijk de volledige 100%, binnen te halen wordt er op vrijdagavond 30 januari 2015 voor alle teams een sponsorloop georganiseerd met als thema ‘Winter Wonderland!’.

Het is de bedoeling dat elk team, liefst natuurlijk inclusief trainers en leiders, mee gaat lopen. Per individu zoek je sponsors (familie, vrienden enz) die je een vast bedrag of per rondje een kleine bijdrage willen geven. Iedere bijdrage telt, want alle beetjes helpen.. maar de teams die het meeste geld inzamelen kunnen mooie prijzen winnen!

Dit alles zal plaatsvinden op een winters Pelidome, met glühwein, warme chocomel, broodjes warme worst, springkussens voor de kleintjes, vuurkorven, een mascotte in een rendierpak (rara wie zal daar in zitten?), muziek en nog veel meer. Ook zal de kantine geopend zijn.

Het schema:
18:30 – 19:00 D, E, F (half veld), minipupillen (kwart veld) én onderleiding van het 1e elftal
19:15 – 19:45 A, B, C (heel veld)
20:00 – 20:30 Seniorenteams (heel veld)

De intekenlijsten voor de sponsorloop liggen inmiddels in de postvakjes van de jeugdteams. Wij vragen aan de leiders en trainers deze z.s.m uit te delen aan de spelers. Voor de senioren zit de intekenlijst in de mail.

Met zijn allen rondjes lopen voor een nieuwe tribune! Kan er over tientallen jaren met trots worden gezegd dat de komst van de tribune ook jou verdienste is!

Neem ook eens een kijkje op de website van ZVV Pelikaan voor de huidige tussenstand en de diverse tegenprestaties bij een donatie.

Wanneer?
30 januari 2015 van 18.30 tot 00.00 uur
Organisator
ZVV Pelikaan
Locatie:
ZVV Pelikaan
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.