Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Concert Oude Raadhuis

Concert Oude Raadhuis

Internationaal gerenommeerde fortepianiste Riko Fukuda geeft een gratis concert in de vernieuwde expositieruimte aan de Bruïnelaan. Zij doet dit om de aandacht te vestigen op de werken van Kees Stoop waarvan op dit moment een tentoonstelling te zien is. Beide kunstenaars kennen elkaar en hebben grote bewondering voor elkaars werk

Wanneer?
7 februari 2015 van 16.00 tot 17.30 uur
Organisator
stichting Kees Stoop
j.pors@zwijndrecht.nl
Locatie:
Oude Raadhuis
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.