Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bingo Xiejezo

Bingo Xiejezo

’s Avonds is het vroeg donker, de dagen zijn nat en koud. Graag willen we dan de gezelligheid opzoeken en met buren en buurtgenoten iets leuks doen. Daarom organiseren we bij Wijkcentrum Xiejezo weer een gezellige bingo avond, waar u bij kunt kletsen met oude vrienden en nieuwe vrienden kunt maken, een lekker drankje kunt gebruiken en met de bingo leuke prijsjes kunt winnen. Een lekker avondje uit, dus. Wij zorgen zoals altijd weer voor leuke prijzen en lekkere hapjes.

U bent van harte welkom om gezellig iets te komen drinken en een spelletje mee te spelen. De zaal aan de Grote Beerstraat 10 gaat op zaterdag 7 februari om 19:30 open.

Bel of mail gerust voor meer informatie op telefoonnummer 078-6127622 of mailadres  xiejezo@diverz.info.

Wanneer?
7 februari 2015 van 09.30 tot 00.00 uur
Organisator
Xiejezo
Locatie:
Grote Beerstraat 10
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.