Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Benefietconcert voor 'Als de kanker je raakt'

Benefietconcert voor 'Als de kanker je raakt'

Groot benefietconcert ten bate van de stichting Als kanker je raakt d.d. 7 februari 2015 in de Bethelkerk. Kerk open vanaf 19.00 uur

Aan het benefietconcert werken mee het Christelijk Reiskoor ‘Holland Zingt’ o.l.v. Adri Poortvliet en Vocaal Ensemble ‘Chantibelle’ o.l.v. Ilona Vooijs-de Kievit. Tevens werken mee Edwin Vooijs - orgel, Jolanda den Houter -  hobo en Severin van Dijk - fluit.

De stichting Als kanker je raakt wil een belangrijke rol spelen in de ondersteuning van kankerpatiënten en hun omgeving in de periode van diagnose en behandeling, wanneer het ziek zijn toeneemt en alle zekerheden verdwenen lijken te zijn. Als professionele, landelijk werkende stichting wordt er gestreefd naar brede bekendheid en wil de stichting een begrip zijn voor zowel mensen met kanker als hun naasten. Zij kunnen mensen ondersteunen, bemoedigen en gericht doorverwijzen.

Maar ook wil Als kanker je raakt er zijn voor nabestaanden die een dierbare hebben verloren en voor ouders die een kind hebben dat ziek is. Aan de hand van vier verschillende thema’s worden er door het hele land heen themadagen georganiseerd en eenmaal per jaar is er een landelijke ontmoetingsdag.

De toegang is vrij, wel zal er een collecte gehouden worden t.b.v. Als kanker je raakt. U bent van harte welkom.

Wanneer?
7 februari 2015 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Bethelkerk
Locatie:
Rotterdamseweg 73
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.