Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshops in eigen atelier bij Yes! Kinderopvang

Workshops in eigen atelier bij Yes! Kinderopvang

Op de BSO-locatie Emmastraat van Yes! Kinderopvang is een echte atelier aanwezig. In deze mooie ruimte worden regelmatig uiteenlopende creatieve workshops gegeven zoals naaien, koken, tassen maken en nog veel meer. Door mee te doen aan deze workshops worden de verschillende talenten van de kinderen niet alleen ontdekt, maar ook ontwikkeld.

De kinderen zijn nu bezig met het atelierproject ‘Kunst’.  En wat blijkt? Alle kinderen zijn heuse kunstenaars. Zo hebben ze hun eigen silhouet versierd, een beeldje, fotoportret en hun eigen ‘Mondriaan’ gemaakt. De kinderen zijn dolenthousiast over hun creaties en willen dit graag aan u presenteren met een eigen expositie.

Graag nodigen wij dan ook van harte uit om de werkjes van de kinderen te komen bewonderen in onze galerie. De expositie is op woensdag 18 februari van 14.00 uur tot 15.00 uur op de locatie Emmastraat 9 in Zwijndrecht.

 

Wanneer?
18 februari 2015 van 14.00 tot 15.00 uur
Organisator
YES Kinderopvang
m.schouten@yeskinderopvang.nl
Locatie:
BSO Locatie Emmastraat
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.