Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lentelucht vol stuifmeel

Lentelucht vol stuifmeel

Op zondagmiddag 22 februari kunt u een wandeling door het Arboretum Munnike Park maken met enthousiaste IVN gidsen. De wandeling start om half twee bij ´t Weetpunt Develpad 169 Zwijndrecht en duurt ongeveer 1 ½ uur.

Het voorjaar zit in de lucht. De els bloeit al voordat het blad verschijnt. De wind blaast het stuifmeel uit de katjes. Net als bij de hazelaar, dat ook zo´n vroeg bloeier is. Naast diverse katjes, zijn nu ook de verschillende soorten knoppen goed zichtbaar. Zo is de knop van de magnolia groot en sterk behaard, terwijl die van de beuk lang en puntig is.

Deze rondleiding is gratis. Aanmelden vooraf is niet nodig. Kijk voor meer informatie over het IVN en andere publiekswandelingen op www.ivn.nl/dordrecht. Klik hier voor een afdrukbare pdf met de info van deze wandeling.

Wanneer?
22 februari 2015 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Lidy van der Lans- Exler (natuurgids)
681 26 29
lidyexler@gmail.com
Locatie:
Develpad 169
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.