Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Presentatie over oud Zwijndrecht

Presentatie over oud Zwijndrecht

Woensdag middag  25  februari organiseert De Sociëteit Zwijndrechtse Waard op de Swinhove Groep locatie De Lichtkring in brasserie Zoutewelle een gezellige samen zijn voor leden, bewoners, familie en senioren uit de omgeving.

Tussen 15.00-17.00 is er een presentatie over oud Zwijndrecht.  De Heer H.C. Popijus  is uitgenodigd om deze middag te vertellen over het wel en wee van Zwijndrecht door de jaren heen. Tevens is er een video presentatie.

Als inwoner van Zwijndrecht zal dit voor U een leuke middag worden met veel bekende beelden en herinneringen. Wij heten U van harte welkom op deze middag.  Als U deze middag besluit om lid te worden van de Sociëteit bieden wij U de koffie en de thee gratis aan. Het lidmaatschap bedraagt € 5. Tevens zijn er deze middag  Sociëteit kranten aanwezig waarin U onze programma’s  voor het komende kwartaal kunt lezen.

Wanneer?
25 februari 2015 van 15.00 tot 17.00 uur
Organisator
De Sociëteit Zwijndrechtse Waard
Locatie:
Swinhove Groep locatie De Lichtkring
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.