Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie Oude Raadhuis

Expositie Oude Raadhuis

De expositieruimte van het Oude Raadhuis van de gemeente Zwijndrecht heeft een metamorfose ondergaan en is nu geheel geschikt gemaakt voor kunsttentoonstellingen. Tekenaar en schilder Kees Stoop is de eerste die exposeert in de vernieuwde ruimte.

Wanneer?
Van 14 januari 2015 13.30 uur tot 5 maart 2015 16.30 uur
Organisator
Stichting Kees Stoop
jpors@zwijndrecht.nl
Locatie:
Oude Raadhuis Zwijndrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.