Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

De Wintervoorleesavonden 2015

De Wintervoorleesavonden 2015

In een ontspannen sfeer worden belangstellenden vergast op traditionele dranken en bijpassende hapjes. De haard brandt niet echt, maar feit is wel dat een aantal bekende mensen uit Zwijndrecht of omgeving bij de ouderwetse schouw in de stijlkamer van het museum een verhaal vertelt.

Ook dit jaar zullen de avonden verdeeld worden over de dinsdag en de woensdag om een geschikte keuze mogelijk te maken. De data zijn reeds geselecteerd, maar de namen van de gastlezers moeten nog worden ingevuld. Deze zullen spoedig gepubliceerd worden op de website.

De zes Wintervoorleesavonden staan gepland op:

  • Woensdag 4 februari 
  • Dinsdag 10 februari 
  • Woensdag 18 februari 
  • Dinsdag 24 februari 
  • Woensdag 4 maart 
  • Dinsdag 10 maart

Reserveer tijdig; de stijlkamer biedt slechts plaats aan een beperkt aantal bezoekers en.. vol is vol.

De laatste (met muziek omlijste) voorleesavond wordt traditiegetrouw in de gelagkamer gehouden en is geschikt voor een groter publiek.

Kijk voor meer informatie op de website.

Wanneer?
Van 4 februari 2015 20.00 uur tot 10 maart 2015 00.00 uur
Locatie:
De Vergulde Swaen, Rotterdamseweg 53 - 55
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.