Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wandelen in verbondenheid

Wandelen in verbondenheid

Wandelen in Verbondenheid is een initiatief van twee enthousiaste wandelaars, die hun liefde voor het wandelen graag met anderen willen delen. Iedereen kan aan deze wandelingen meedoen. Wel kan het vooral voor de beginnende wandelaar een mooie opstap zijn om met wandelen te beginnen. Je gaat niet alleen op pad en dat alleen al is een fijne gedachte. Wandelen zorgt ervoor dat je ongedwongen in contact kunt komen met nieuwe mensen. Én je bent meteen in beweging.

Wandelen zorgt ervoor dat je in verbinding komt met je omgeving, de natuur, andere mensen en jezelf. Wandelen is niet alleen goed voor het lichaam, maar brengt ook de geest tot rust, wat uiteindelijk voor meer ontspanning zorgt.

De ‘wandelingen in verbondenheid’ vinden elke eerste zondag van de maand plaats ergens in de natuur rondom Dordrecht. De wandelingen zijn niet al te lang en kunnen in eigen tempo gelopen worden. Tijdens deze ontspannen wandelingen is het onderling contact makkelijker te leggen, maar... niets is verplicht. Zelfs in stilte meelopen met de groep is al de eerste stap om in beweging te komen.

Kijk voor meer informatie op www.wandeleninverbondenheid.simpsite.nl.

Wanneer?
5 april 2015 van 13.30 tot 00.00 uur
Organisator
Wandelen in Verbondenheid
Locatie:
Start bij Hotel Ara
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.