Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

‘Woensbalclub bij v.v. Groote Lindt’

‘Woensbalclub bij v.v. Groote Lindt’

Woensdag 18 februari a.s. gaat de Woensbalclub weer beginnen. Na de winterstop gaan v.v. Groote Lindt en de Toppie sportcoach weer voor een nieuw topseizoen!

Elke woensdagmiddag staat onze accommodatie “open” voor alle kinderen die lekker willen sporten. Vanaf 15.00 tot 16.30 uur zal er onder leiding van trainers van v.v. Groote Lindt en ondersteuning van Toppie-sportcoach  sportactiviteiten plaatsvinden. Tijdens de Woensbalclub worden er veel voetbaloefeningen gedaan en is er daarnaast ook ruimte en tijd voor andere leuke sporten en spellen. Als de weersomstandigheden het niet toelaten zullen de activiteiten zoveel mogelijk in de kantine plaatsvinden. De Woensbal-woensdagen zijn: 18 februari, 25 februari, 4 maart, 11 maart, 18 maart, 25 maart, 1 april en 8 april. De laatste woensbalclub op 9 april is het pannenkoekvoetbal !!

De woensbalclub staat open voor alle kinderen van de basisscholen die willen kennis maken met voetballen en v.v. Groote Lindt. Deelname is gratis en vooraf aanmelden is wenselijk maar niet nodig. Jij komt toch ook naar de woensbalclub.
v.v. Groote Lindt wil met deze activiteit haar maatschappelijke betrokkenheid tonen en “meer” zijn dan een voetbalvereniging. Onze accommodatie en materialen worden ter beschikking gesteld. Doelstelling is om kinderen een sportactiviteit aan te beiden zonder direct lid te worden of aan verplichte deelname vast te zitten. Samen met de sportcoaches, brede scholen en Hattrick wil v.v. Groote Lindt het aantal kinderen die bewegen en een sport beoefenen verder laten toenemen.

Lijkt jou dit ook leuk? Kom dan snel een keer meedoen.  Alle jongens en meiden zijn welkom. Wie zien je snel op v.v. Groote Lindt. Woensdagmiddag “Woensballen” van 15:00uur tot 16:30uur! Voor meer informatie kijk op www.toppiecoach.nl, www.facebook.com/ToppieSportenKunstcoach of op www.grootelindt.nl. 

Wanneer?
Van 18 februari 2015 15.00 uur tot 8 april 2015 16.30 uur
Organisator
Toppiecoach.nl
Locatie:
V.V. Groote Lindt
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.