Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ritmische Gymnastiek

Ritmische Gymnastiek

Gymnastiekvereniging O&O organiseert op zondag 12 april aanstaande de 3e plaatsingswedstrijd  C-niveau voor Ritmische Gymnastiek. Dit in samenwerking met de District Technische Commissie Ritmische Gymnastiek.

De wedstrijden worden gehouden in de Sophiahal in Hendrik Ido Ambacht.

De deelneemsters zullen in duo’s met lint en individueel met hoepel en bal een oefening laten zien. Hiermee  strijden zij voor een plaats in de Finale die op 6 juni, ook in de Sophiahal, wordt gehouden.

Van het organiserend O&O doen mee: Larissa den Otter, Caithlynn Bezemer, Jente den Heeten, Rosalie van den Bergh, Amy Koedoot, Olivera Stepanov, Merel den Heeten, Celeste Kniestedt en Ilse  van Dam.

Wanneer?
12 april 2015 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Zwijndrechtse Gymnastiek Vereniging O & O
078-6194230
info@o-en-o-zwijndrecht.nl
Locatie:
Pr. Bernhardstraat 9
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.