Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jaarlijkse Korenmiddag

Jaarlijkse Korenmiddag

Stichting Sociëteit De Zwijndrechtse Waard organiseert op woensdagmiddag 15 april haar jaarlijkse traditionele Korenmiddag in brasserie De Heerlijkheid van de locatie Swinhove aan de Plantageweg 3 in Zwijndrecht. Tussen 14.00 en 17.00 uur is iedereen welkom en de toegang is gratis.

Tijdens dit populaire evenement zijn er optredens van Het Zwijndrechts Smartlappenkoor, Shantykoor Buitengaats en het Swinhovekoor. Ook is er tijdens deze middag een spannende loterij met vele leuke prijzen. Afgelopen jaren was dit evenement een groot succes en daarom is vol helaas vol.

Aansluitend kunt u desgewenst nog gebruik maken van het speciale muzikale menu á € 6,-. Dit kunt u aan het begin van de middag doorgeven aan de medewerkers van de brasserie.

De Sociëteit bestaat ruim 10 jaar en organiseert maandelijks meerdere leuke activiteiten voor ouderen in Zwijndrecht in alle vier de brasserieën van de Swinhove Groep. 

Wanneer?
15 april 2015 van 14.00 tot 17.00 uur
Organisator
Swinhove Groep
Locatie:
Plantageweg 3
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.